Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
1 year ago (Beta)
 •  Unread

Mourist wrote:
1 year ago
I sent a message to someone recruiting for their guild and it never moved from outbox to sent. So is it sent? What's the difference between outbox and sent?
If it’s in outbox they haven’t read it yet.

Winterspring
User avatar
EU Pyrewood Village
Posts: 146
Likes: 55
Troll
Warrior
11 months ago (Beta)
 •  Unread

On Firefox Android there is no horizontal scroll under current users:

daisyKutter - Troll Protection Warrior
EU PvE - Pyrewood Village - Horde
Tirisfal Glades
User avatar
OC Arugal
Posts: 293
Likes: 341
Undead
Warrior
11 months ago (1.13.2)
 •  Unread

Hey @teebling is the following a bug?

Lets say we use a tabnav on a page. I'll use the Authors page example:

1st tab

Blabla
Rarara
Gagag
Pagagag
Bebebebe
Rorororo
Nonono
If I also have a tabnav on my signature (or two tabnavs in one page), they stop working. Or more like, they start linking to each other. See below:

2nd tab
11
22
33
44
55
66
77

<Goblin Rocket Fuel Rats> | Arugal Horde
Powered by https://classic.wowhead.com/item=9061/g ... ocket-fuel, our Fuel Rats go above and beyond to help out others.
Will you answer the call?
Guild Info ~ Stories ~ Discord
Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
11 months ago (1.13.2)
 •  Unread

Gallow wrote:
11 months ago
Hey @teebling is the following a bug?

Lets say we use a tabnav on a page. I'll use the Authors page example:

1st tab
Blabla
Rarara
Gagag
Pagagag
Bebebebe
Rorororo
Nonono
If I also have a tabnav on my signature (or two tabnavs in one page), they stop working. Or more like, they start linking to each other. See below:

2nd tab
11
22
33
44
55
66
77
Yeah it's a limitation I'm afraid - one table per post I think.

Tirisfal Glades
User avatar
OC Arugal
Posts: 293
Likes: 341
Undead
Warrior
11 months ago (1.13.2)
 •  Unread

Thanks for the reply! Actually it's one per page I think, because the below one appears to be linked with my original post as well.

3rd

1
2
3
4
5
6
7
Oh well!

Edit: @teebling How about the number of the tabbed navigation boxes? Currently the max. number seems to be 20.
I was wondering if it's possible to increase the limit (really... to 100 or something) because I would like to write my story in tabbed navs as seen here:

viewtopic.php?f=10&t=2013#Start

And 20 means I won't be able to use that look.

Thanks!

<Goblin Rocket Fuel Rats> | Arugal Horde
Powered by https://classic.wowhead.com/item=9061/g ... ocket-fuel, our Fuel Rats go above and beyond to help out others.
Will you answer the call?
Guild Info ~ Stories ~ Discord
Tirisfal Glades
User avatar
OC Arugal
Posts: 293
Likes: 341
Undead
Warrior
11 months ago (1.13.2)
 •  Unread

Old guides inside the Guides section have their old thumbnails (?Not sure what they are called) merged with the title on desktop.
Using Chrome.
Can't check mobile atm, but pretty sure the same thing exists there as well.



Edit: imgur is crazy.
https://i.imgur.com/CgaKGvx.jpg

   teebling
<Goblin Rocket Fuel Rats> | Arugal Horde
Powered by https://classic.wowhead.com/item=9061/g ... ocket-fuel, our Fuel Rats go above and beyond to help out others.
Will you answer the call?
Guild Info ~ Stories ~ Discord
Badlands
User avatar
EU Flamelash
Posts: 430
Likes: 169
Gnome
Shaman
10 months ago (1.13.2)
 •  Unread

The icons are clipping into the guide titles. or is it just me?

   teebling
Image    Image     Image
Alterac Valley
User avatar
EU Bloodfang
Posts: 78
Likes: 63
Dwarf
Priest
6 months ago (1.13.3)
 •  Unread

"EU - Bloodfang" seems to be missing from the server dropdown selection.

Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
6 months ago (1.13.3)
 •  Unread

Henhouse wrote:
6 months ago
"EU - Bloodfang" seems to be missing from the server dropdown selection.
Hey Hen,

Thanks, I've added it to the bottom of the dropdown list now.

Sparrow
Posts:
Likes: 0
1 month ago (1.13.4)
 •  Unread

I was looking to add a stream link (which should embed the stream player) but it doesn't work :(

I clearly remember being able to watch a stream without going to Twitch site itself.

bug?

Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
1 month ago (1.13.4)
 •  Unread


Sparrow wrote:
1 month ago
I was looking to add a stream link (which should embed the stream player) but it doesn't work :(

I clearly remember being able to watch a stream without going to Twitch site itself.

bug?
Yeah looks like it - pasting a video URL doesn’t seem to cut it anymore. I’ll have a look into it at some point - it could be the Media Embed extension at fault.

Druid Restoration
User avatar
EU Zandalar Tribe
Posts: 9
Likes: 3
Horde
Druid
1 month ago (1.13.4)
 •  Unread

After clicking on news articles I show as logged out, and upon logging in it brings me back to the forum homepage meaning I can't comment on news articles as anything other than a guest.

Maybe I'm doing something wrong though, let me know. ^^

Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
1 month ago (1.13.4)
 •  Unread

Feral Moose wrote:
1 month ago
After clicking on news articles I show as logged out, and upon logging in it brings me back to the forum homepage meaning I can't comment on news articles as anything other than a guest.

Maybe I'm doing something wrong though, let me know. ^^
Try logging out, clearing your browser cookies, then logging back in again. There are some bugs we’re still working on at the moment so it’s probably not you doing anything wrong :razz:

Fthforeverwantstolog
Posts:
Likes: 0
Fthforeverwantstolog
1 month ago (1.13.4)
 •  Unread

Hey fthforever here, since the update i cannot log in on mobile. Could not test on PC yet.

If i go to login page, I can't interact the forms for username and password, so I can't write there nor clicking the login button does something. It feels like a graphic imagine :confused:

The registration page seems to work fine.

Using chrome on a android.

Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
1 month ago (1.13.4)
 •  Unread

Fthforeverwantstolog wrote:
1 month ago
Hey fthforever here, since the update i cannot log in on mobile. Could not test on PC yet.

If i go to login page, I can't interact the forms for username and password, so I can't write there nor clicking the login button does something. It feels like a graphic imagine :confused:

The registration page seems to work fine.

Using chrome on a android.
Hey FTH, noted. Will try and fix this tonight - maybe a graphic overlaying on top of the login forms or something.

Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
4 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

Fthforeverwantstolog wrote:
1 month ago
<login form bug>
This should be fixed now, give it a try :smile:

Also @Feral Moose have a go now, I've changed the cookie settings.

Druid Balance
User avatar
EU Ten Storms
Posts: 121
Likes: 92
Troll
Hunter
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

Hey @teebling, I think I've got one. Sometimes when I want to open a section from navbar, I'm taken to wp-admin/profile.php. If I refresh site, I'm promptly logged out. On several retries, I finally manage to open desired site.

OS: Windows 10 (version 2004)
Browser: MS Edge 83.0.478.61

This is a result of clicking on "Class guides". I can reproduce it by clicking on other links in navbar.

SpoilerShow

Currently playing Kegtek, troll hunter on Ten Storms EU
I used to play Warn, human mage on The Maelstrom EU <Ashbringer | Rachell's Angels | Entrophy | Relentless>
Hillsbrad Foothills
User avatar
US Westfall
Posts: 222
Likes: 157
Dwarf
Hunter
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

Merode wrote:
3 weeks ago
Hey @teebling, I think I've got one. Sometimes when I want to open a section from navbar, I'm taken to wp-admin/profile.php. If I refresh site, I'm promptly logged out. On several retries, I finally manage to open desired site.

OS: Windows 10 (version 2004)
Browser: MS Edge 83.0.478.61

This is a result of clicking on "Class guides". I can reproduce it by clicking on other links in navbar.
SpoilerShow

Can confirm that this is a thing. Can't really read guides or news..just forums.

Image
Community Manager | Moderator | WoW Classic Noob
Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

@Merode @Knoxtane could you guys please run through the following list and let me know if anything changes:

1. Go here and delete all board cookies.
2. Log out of the website completely.
3. Clear all browser cookies/local data
4. Log back in on the home page
5. Access a guide from the menu
6. Let me know if the issue persists

Guest
Posts:
Likes: 0
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

Ok, I just did all that. Deleted cookies, then cleared everything possible in browser (ctrl+shift+delete) since beginning. Restarted browser.

I was able to reproduce this bug on first attempt. Failed to do so on further tries but it's a matter of time. One thing that might give you a clue - when I get to the desired link (like Class guides from my previous screenshot) I'm displayed as Guest. However if I click avatar, I'm taken to home page and there I appear as Merode.

Druid Balance
User avatar
EU Ten Storms
Posts: 121
Likes: 92
Troll
Hunter
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

Wow! I even managed to post as guest! I guess it logged me out in the meantime. Something must be wrong with cookies? I'm not sure, I'm more of C++ guy.

These cookies appear when I manage to get to 'Class guides' and appear as Guest.

SpoilerShow
These cookies are not present on home page when I appear as Merode.

Currently playing Kegtek, troll hunter on Ten Storms EU
I used to play Warn, human mage on The Maelstrom EU <Ashbringer | Rachell's Angels | Entrophy | Relentless>
Warrior Protection
User avatar
EU Hydraxian Waterlords
Posts: 1323
Likes: 2501
Orc
Warrior
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

@Merode thanks so much for the detailed response. Yeah it’s definitey a cookies issue as you say - they’re not being passed from phpBB to WP properly and we’re trying to work out why.

Hillsbrad Foothills
User avatar
US Westfall
Posts: 222
Likes: 157
Dwarf
Hunter
3 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

@teebling I also recreated the issue on the first try. wp-content/admin or whatever the actual link is.

Also, I noticed this as a guest AND while logged in.

The Gnarly Guides logo is hidden/blocked by the BarrensChat theme selector in the very top right section of the site. I'm also in 1920x1080.

SCREENSHOT BELOW.



Finally, Top Posters/Most likes doesn't always show up for me. I've tried Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Chrome and Brave. Firefox and Edge were wiped clean with fresh installs. The screenshot below is FireFox freshly installed.

   teebling
Image
Community Manager | Moderator | WoW Classic Noob
Ironforge
User avatar
US Myzrael
Posts: 142
Likes: 73
Human
Warlock
2 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

@Feral_Moose @Merode @Knoxtane
Okay, that issue with the cookie settings should be fixed. You should be able to navigate between the different sections of the site and stay logged in.
Please let me know if you see any other issues with that.

   Knoxtane Merode
Lexicon Gaming
Hillsbrad Foothills
User avatar
US Westfall
Posts: 222
Likes: 157
Dwarf
Hunter
2 weeks ago (1.13.4)
 •  Unread

@Furious The cookies issue(s) with wp/content seems to be fixed, I'll try multiple browsers again just to make sure visitors get a fluid BC experience! :)

   Furious teebling
Image
Community Manager | Moderator | WoW Classic Noob
Similar topics
to 'Bug reports'
Posts ViewsLast post

Latest Blue Posts

View all
  • Screenshot of the Month

    View gallery