Post a reply
  •  Bug reports


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Latest posts review Expand
teebling
1 week ago
Gallow wrote:
1 week ago
The maximum allowed character for the "Guild" option on profile is 20 characters. While I could not find any official word on the maximum allowed characters for VANILLA, it seems it used to be 24. They may have raised this limit, as I can find information from more recent years stating that it is 32.
In any case, could we have the limit at 24 (or more) for now?
Goblin Rocket Fuel Rats will not fit :(
Fixed that and made it 50 characters length.

By the way I have noted down all the recent suggestions/bugs and will be working on them for patch 1.10 - so don't worry if I haven't yet responded to everything reported so far.
Gallow
1 week ago
The maximum allowed character for the "Guild" option on profile is 20 characters. While I could not find any official word on the maximum allowed characters for VANILLA, it seems it used to be 24. They may have raised this limit, as I can find information from more recent years stating that it is 32.
In any case, could we have the limit at 24 (or more) for now?
Goblin Rocket Fuel Rats will not fit :(
Abannon
2 weeks ago
neofrag wrote:
3 weeks ago
The Mark all read is only available on the front-page at the bottom of the site. Also it is only marking the threads/posts as read in the main-forum section (front-page).
I very much second this. It's not exactly a dealbreaker but it's sorely missed by me.
neofrag
3 weeks ago
The Mark all read is only available on the front-page at the bottom of the site. Also it is only marking the threads/posts as read in the main-forum section (front-page).
Executive
3 weeks ago
Image

Got a PHP error from all of this. Also, holy hell turn off PHP debug messages.

Yikes.
Ava
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
@Ava okay not a bug then - basically your browser’s cache still had the old image stored so it didn’t show the new one until the cache was cleared.
Ah! sounds reasonable, my bad. Thanks for the quick and great support!
teebling
1 month ago
@Ava okay not a bug then - basically your browser’s cache still had the old image stored so it didn’t show the new one until the cache was cleared.
Ava
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
I cant change banner on my profile, when i change picture the old remains only the size changes to the same dimensions as the new banner i try to upload.
Hey ava, are the filenames of the pictures different?
Yes they have different names :)
Okay guess this is a new bug then :smile: Have you tried deleting the banner image first, then uploading the new one?
I have tried that aswell, yes :)
UPDATE: When i went to my profile a few minutes ago the banner changed, this is 24~ hours since the change. So my issue is resolved. but it might still be a bug! :)
Ava
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
I cant change banner on my profile, when i change picture the old remains only the size changes to the same dimensions as the new banner i try to upload.
Hey ava, are the filenames of the pictures different?
Yes they have different names :)
Okay guess this is a new bug then :smile: Have you tried deleting the banner image first, then uploading the new one?
I have tried that aswell, yes :)
teebling
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
I cant change banner on my profile, when i change picture the old remains only the size changes to the same dimensions as the new banner i try to upload.
Hey ava, are the filenames of the pictures different?
Yes they have different names :)
Okay guess this is a new bug then :smile: Have you tried deleting the banner image first, then uploading the new one?
Ava
1 month ago
teebling wrote:
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
I cant change banner on my profile, when i change picture the old remains only the size changes to the same dimensions as the new banner i try to upload.
Hey ava, are the filenames of the pictures different?
Yes they have different names :)
teebling
1 month ago
Ava wrote:
1 month ago
I cant change banner on my profile, when i change picture the old remains only the size changes to the same dimensions as the new banner i try to upload.
Hey ava, are the filenames of the pictures different?
Ava
1 month ago
I cant change banner on my profile, when i change picture the old remains only the size changes to the same dimensions as the new banner i try to upload.
teebling
1 month ago
Bumlebi wrote:
1 month ago
Description: Your countdown for WoW classic on the front page decrements on midday CEST and not midnight CEST. It didn't change yesterday night, but it just changed now.
Source: I live in CEST.
Ah okay, thanks. I've now based on Universal Coordinated Time (UTC) so that people can apply their timezone to get a super accurate time. For you just add an hour. The hours and minutes will display when the countdown reaches less than 1 day.
Bumlebi
1 month ago
Description: Your countdown for WoW classic on the front page decrements on midday CEST and not midnight CEST. It didn't change yesterday night, but it just changed now.
Source: I live in CEST.
Bumlebi
1 month ago
A short description of the issue: When previewing text in the full editor, if a line break it required it will be made no matter. I saw it split "out" into "ou-*linebreak*-t. The whole word should instead be moved to the next line, and larger words should be split where it makes sense.
Your OS and browser: Windows 10, Chrome

Yeah, it's minor and subtle. It's still a thing, though.
Linguine
1 month ago
I just became an Alliance Shaman.

May not be a big deal. Was kind of weird how I got it, and may not be repeatable for anyone else. This was th first time I edited the profile since you added the race options.

Went in thinking about adding my race. Clicked the race. Saw the shaman option go dark. Clicked back to Alliance. Clicked shaman I think? Or it was already clicked? Anyway it was clicked and darkened somehow (late here). Hit submit. Profile came up as being Alliance without a class. Went back to selection page. Shaman wasn’t darkened anymore. Selected shaman. Submitted. Now am an Alliance Shaman.

And I am keeping it.
teebling
2 months ago
Tyvm Hen
Henhouse
2 months ago
Image

viewtopic.php?f=3&t=904&start=250

Large threads seem to cause the number to bump down (but not when your closer to the last page).
Syturio
2 months ago
Syturio wrote:
7 months ago
On "Credits" page, GIF Brewery has a wrong link.
http://prntscr.com/lm650l
You forgot to fix this minor error @teebling :lol:
Selexin
3 months ago
Minor Gripe: Misaligned Buttons on homepage.

Image

Windows 10/Firefox
Mr_Rosh
3 months ago
Issue: Longer titles aren't displayed fully when you open up a post

OS & Browser: Windows 10 64bit / Google Chrome 73.0.3683.86

Screenshot:
Topic ListShow
Image
View TopicShow
Image

Possible Solution:

Remove

Code: Select all

white-space: nowrap;
from

Code: Select all

.viewtopictitle h1
This could cause further bugs so it needs testing!
edoslawsky
3 months ago
*minor*
Opera / Windwos

Go and Advanced in Search menu on the main page have unnatural post click color.
teebling
4 months ago
Hey Flerex,

Thanks for the suggestion. It’s something I have considered before but the work would be immense. When I made up all the art assets I did them in raster format meaning that I can’t enlarge them to retina dimensions without also blurring and distorting them.

So if I wanted to implement retina support I would have to completely repaint every art asset at those dimensions which is too much for right now anyway.

Have added it to ‘postponed ideas’ list for the future when I run out of other ideas :razz:
Flerex
4 months ago
Description: The forum does not support retina displays.
OS: macOS 10.14.3
Browser: Safari 12.0.3
Screenshot:
SpoilerShow
Image
Images in the forum are uploaded using a single sprite, which is designed for regular x1 displays. This means that, in x2 displays (retina), there would be 4px where in regular displays there's only 1px, so images are zoomed to fill more pixels and, thus, making them look blurred. In this article there's an easy way to fix it.